Bij DE MAN – RINGMAPPEN kunt u diverse soorten 2-rings mappen bestellen. Het is ook mogelijk om de mappen met een persoonlijk ontwerp te laten bedrukken.

Bestel 2-rings mappen bij DE MAN – RINGBANDEN
DE MAN – RINGBANDEN is voor o.a. drukkerijen, scholen en bedrijven leverancier van ringbanden. Naast mappen kunt u echter ook bij ons terecht voor aanverwante artikelen, zoals tabbladen en showtassen. U kunt onder meer verschillende soorten 2-rings mappen bij ons bestellen, zoals een luxe ordner of een presentatie ringband. Onze ringbanden zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en voorzien van een transparante insteekhoes aan de voor- en zijkant, zodat u deze eenvoudig zelf kunt personaliseren. Desgewenst kunnen wij de mappen ook voorzien van een unieke bedrukking.

Bestel direct of neem contact met ons op
Met uw eigen account kunt u direct online de 2-rings mappen bestellen. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u een vraag over onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0) 0183-502166 of door het contactformulier in te vullen. We helpen u graag.