Een 4 rings ordner bestelt u eenvoudig online bij DE MAN – RINGBANDEN. Wij kunnen al onze ordners zowel met als zonder bedrukking leveren.

Een 4 rings ordner in eenvoudige of luxe uitvoering
Bij DE MAN – RINGBANDEN kunt u terecht voor het bestellen van ringbanden, mappen en allerlei andere aanverwante producten. Zo vindt u in ons assortiment onder meer een 4 rings ordner in diverse kleuren en maten. Wat denkt u bijvoorbeeld van een luxe ordner met een hout-, metaal- of lederlook? Of misschien zijn onze presentatie ringbanden iets voor u? Indien gewenst, kunnen wij de ordners ook leveren met een op maat gemaakt ontwerp. Het voordeel hiervan is dat de mappen opvallen en daardoor al snel de aandacht trekken.

Contact opnemen of een offerte aanvragen
Met een eigen account kunt u direct online een 4 rings ordner bestellen, zowel in kleine als in grote oplagen. Heeft u een vraag of wilt u bepaalde wensen met betrekking tot de bedrukking doorspreken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0) 0183-502166 of door het contactformulier in te vullen. U kunt uiteraard ook een offerte aanvragen.