Bij DE MAN – RINGBANDEN kunt u eenvoudig online kunststof mappen bestellen. Desgewenst kunnen wij de mappen met een persoonlijk ontwerp bedrukken.

Kunststof mappen bestellen bij DE MAN – RINGBANDEN
Bij DE MAN – RINGBANDEN bent u op de juiste plek voor mappen, ringbanden en allerlei aanverwante producten zoals tabbladen en showmappen. Wij leveren onder meer aan drukkerijen, scholen en bedrijven. Wilt u kunststof mappen bestellen? Dan heeft u bij ons de keuze uit witte, zwarte, rode, blauwe en groene mappen in A4 of A5 formaat. Tegen een meerprijs is een groot aantal extra kleuren leverbaar. Wij leveren de kunststof mappen standaard met een transparante insteekhoes op de voorzijde en rug. Het is ook mogelijk om de ringbanden te voorzien van insteekhoezen of vensters voor uw visitekaartje.

Bestel direct of neem contact met ons op
Met uw eigen account kunt u eenvoudig online kunststof mappen bestellen. Heeft u een vraag over onze ringbanden of bent u benieuwd naar de bedrukkingsmogelijkheden? Vul dan het contactformulier in of bel ons op telefoonnummer +31(0) 0183-502166. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.