Bij DE MAN – RINGBANDEN kunt u eenvoudig online een A5 ringband bestellen in diverse kleuren, met een 2-, 4- of 17-rings mechaniek.

Een A5 ringband bestellen bij DE MAN – RINGBANDEN
DE MAN – RINGBANDEN is specialist op het gebied van ringbanden, mappen en allerlei aanverwante producten zoals tabbladen en showmappen. Wij leveren onder meer aan drukkerijen, scholen, bedrijven en ontwerpbureaus. Wilt u een A5 ringband bestellen? Dan bent u bij ons op de juiste plek! Onze ringbanden zijn verkrijgbaar in de standaardkleuren zwart, wit, rood, blauw en groen. Tegen een meerprijs is een groot aantal extra kleuren verkrijgbaar. Indien gewenst, kunnen wij de mappen ook uitbreiden met insteekhoezen aan de binnenzijde of vensters voor uw visitekaartje. Alle mappen zijn bovendien voorzien van een transparante insteekhoes aan de voorzijde en rug, zodat u de map eenvoudig zelf kunt personaliseren.

Direct bestellen of contact opnemen
Wilt u een A5 ringband bestellen? Maak dan een eigen account aan en plaats de artikelen van uw keuze in de online winkelwagen. Voor meer informatie over onze producten kunt u bellen naar +31(0) 0183-502166 of het contactformulier invullen. Het is ook mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen.