Wilt u bedrukte ringbanden aanschaffen? Kiest u dan voor de optimale kwaliteit van DE MAN – RINGBANDEN. Wij bieden vele mogelijkheden voor het bedrukken van een ringband op maat. U heeft de keuze uit een papier omplakte ringband welke met offset druk bedrukt is of een gelaste kunststof ringband bedrukt met zeefdruk.

 

Mogelijkheden bedrukte ringbanden

Het is bij DE MAN – RINGBANDEN ook mogelijk om ons de band te laten omplakken met allerlei andere soorten stoffen. Dit kan bijvoorbeeld linnen in diverse kleuren zijn. Wij hebben zowel linnen met, als linnen zonder opdruk. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. Naast bedrukte ringbanden kunt u ook bij ons terecht voor presentatie ringbanden.

Meer weten?
Wilt u meer weten over ons assortiment of wilt u meteen bedrukte ringbanden bestellen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt bellen naar ons telefoonnummer +31(0)183-502166 of een e-mail verzenden naar info@deman-ringbanden.nl. Heeft u een dringende vraag? Dan kunt u uiteraard ook eerst een kijkje nemen bij onze meestgestelde vragen.