Wilt u ordners laten bedrukken die geheel naar uw eigen smaak zijn gemaakt? Kies dan voor de service van DE MAN – RINGBANDEN. Wij kunnen de ordners helemaal aanpassen naar uw wensen. Zo kunt u kiezen uit ordners met of ordners zonder bedrukking. Het is zowel mogelijk om in kleine als in grote oplages uw ordners te laten bedrukken. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen altijd voor een korte levertijd.

 

Luxe ordners laten bedrukken

Wilt u ordners met een luxe uitstraling kopen welke niet zullen misstaan in uw kantoor? Kiest u dan voor de prachtige luxe ordners van DE MAN – RINGBANDEN. Onze luxe ordners kunnen uitgevoerd worden met een uitstraling van diverse materialen, bijvoorbeeld hout (eiken, beuken, essen), metaal en kunstleder. Bent u nieuwsgierig? Bekijkt u dan meteen onze foto’s en staffelprijzen.

Meer weten?
Heeft u vragen over het bedrukken van ordners of heeft u andere vragen over een van onze artikelen? Neemt u dan direct contact op met DE MAN – RINGBANDEN. Kunt u niet wachten om bij ons luxe ordners te bestellen? Dan kunt u direct een bestelling plaatsen.