Over ons

Pas als je een kijkje neemt in de productiehal, begrijp je wat DE MAN - RINGBANDEN bedoelt met vakwerk.Ringband
na ringband wordt hier door vakmensen met grote precisie in elkaar gezet. Voor een groot deel gaat dat nog met de hand. “Juist daar ligt onze kracht”. U kunt voor grote standaardoplages bij ons terecht, maar ook als u iets unieks zoekt in een kleine oplage, is bij ons aan het goede adres!

DE MAN - RINGBANDEN
vervaardigt banden voor alle mogelijke doeleinden. Van ringbanden en ordners tot menukaarten, badges en rijtijdenboekjes. En alles wat daartussenin zit, zoals muismatten, etuis en toepassingen die in de toekomst vast nog bedacht gaan worden. Vooral de klant die iets bijzonders wil is bij DE MAN - RINGBANDEN méér dan koning. “Alles is in principe mogelijk”. Veel klanten kennen de promotionele waarde van een map met een speciale vorm of die is gemaakt van een bepaald materiaal. Terecht, want een bijzondere mapvorm valt op en wekt nieuwsgierigheid naar de inhoud. Is daarnaast de opdruk ook nog eens mooi en professioneel, dan heb je materiaal waar je niet omheen kunt. DE MAN - RINGBANDEN streeft juist naar dat bijzondere. Voor ons telt het eindresultaat. We staan graag dicht bij u en geven advies over alle mogelijkheden die de moderne ringbandenindustrie te bieden heeft.

Ook klassieke mappen.

Dat de mogelijkheden onuitputtelijk zijn is, zie je aan de voorbeeldmappen die in de showroom te zien zijn. Uitgevoerd in allerlei maten, kleuren en voorzien van bijzondere ontwerpen. We helpen de klant om zijn keuze te maken. Samen gaan we op zoek naar de meest geschikte vorm en het beste materiaal. Desgewenst doen we in overleg met de ontwerper een voorstel voor de opdruk. Maar ook u die op zoek is naar een klassieke map, zal merken dat hij bij DE MAN - RINGBANDEN te maken heeft met professionals die hun vak verstaan. Wij gaan de uitdaging met u graag aan!

de Verkoopafdeling
Alle medewerkers