Voor het bestellen van panorama mappen kunt u terecht bij DE MAN – RINGBANDEN. Wij verkopen 2-, 4-, 17- of 23-rings mappen in diverse kleuren.

Panorama mappen met een transparante insteekhoes
Bij DE MAN – RINGBANDEN kunt u terecht voor ringbanden, mappen en allerlei andere aanverwante artikelen zoals tabbladen en showtassen. In ons ruime assortiment vindt u onder meer panorama mappen met een transparante insteekhoes op de voor- en zijkant. Hierdoor leent deze map zich uitstekend voor het maken van gepersonaliseerde banden. Onze panorama mappen zijn leverbaar in de standaardkleuren zwart, wit, rood, blauw en groen, maar tegen een meerprijs zijn er eventueel ook diverse extra kleuren beschikbaar. Ook kunnen wij de mappen voorzien van een venster voor visitekaartjes en handige insteekhoezen.

Bestellen of contact opnemen
Met uw eigen account kunt u direct online de panorama mappen bestellen. Heeft u een vraag over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel naar telefoonnummer +31(0) 0183-502166. Indien u een grote bestelling wilt plaatsen en benieuwd bent naar de prijs, kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen.