Bij DE MAN – RINGBANDEN kunt u diverse soorten presentatie ringbanden bestellen. Wij kunnen de ringbanden desgewenst bedrukken met een persoonlijk ontwerp!

Presentatie ringbanden bestellen bij DE MAN – RINGBANDEN
Bij DE MAN – RINGBANDEN bent u op de juiste plek voor mappen, ringbanden en allerlei andere aanverwante producten zoals tabbladen en showtassen. Wij leveren onder meer aan scholen, bedrijven en ontwerpbureaus. Wilt u presentatie ringbanden bestellen? Dan heeft u bij ons de keuze uit diverse kunststof A4 en A5 ringbanden, met standaard een transparantie insteekhoes op de voorzijde en rug. Deze mappen zijn verkrijgbaar met een 2-, 4-, 17- of 23-rings mechaniek. Tegen een geringe meerprijs kunnen wij de presentatie ringbanden volledig naar uw wensen aanpassen, bijvoorbeeld met insteekhoezen aan de binnenzijde of een venster voor uw visitekaartje.

Bestel direct of neem contact met ons op
Met uw eigen account kunt u eenvoudig online de presentatie ringbanden bestellen. Heeft u een vraag over onze producten? Bel dan naar telefoonnummer +31(0) 0183-502166 of vul het contactformulier in. U kunt ook direct een offerte aanvragen.