Wilt u een mooie presentatiemap aanschaffen? Kiest u dan voor een van de mappen van DE MAN – RINGBANDEN. Onze presentatiemappen zijn zeer snel leverbaar. Wij beschikken over zowel A4 als A5 presentatie ringbanden. Onze mappen hebben standaard een transparante insteekhoes op de voorzijde en op de rug. Hierdoor kunt u uw eigen gepersonifieerde banden maken.

 

Onze service bij presentatiemap

Bij DE MAN – RINGBANDEN kunt u tegen een geringe meerprijs de ringbanden naar uw wensen laten aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor insteekhoezen aan de binnenzijde of voor een visitekaartvenster. Alle ringbanden zijn standaard leverbaar in de kleuren wit, zwart, rood, blauw en groen. Op aanvraag kan DE MAN – RINGBANDEN ook een groot aantal andere kleuren aan u verschaffen. Naast het kopen van een presentatiemap kunt u ook bij DE MAN – RINGBANDEN terecht voor de aanschaf van showtassen.

Contact
Heeft u een dringende vraag? Bekijkt u dan onze meestgestelde vragen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen.