Bij DE MAN – RINGBANDEN kunt u eenvoudig online A4 en A5 ringbanden bestellen. Indien gewenst kunnen wij de mappen voorzien van een persoonlijke bedrukking.

A4 en A5 ringbanden bestellen bij DE MAN – RINGBANDEN
DE MAN – RINGBANDEN is specialist op het gebied van mappen, ringbanden en aanverwante producten zoals tabbladen en showtassen. U kunt bij ons dan ook diverse soorten ringbanden bestellen in A4 en A5 formaat. Wij leveren deze mappen standaard met een transparante insteekhoes op de voorzijde en rug, waardoor ze uitermate geschikt zijn om te personaliseren. De ringbanden zijn bovendien leverbaar in diverse kleuren en met een 2-, 4-, 17- of 23-rings mechaniek. Tegen een geringe meerprijs kunnen wij de ringbanden aanpassen naar uw wensen, bijvoorbeeld met insteekhoezen aan de binnenzijde of een venster voor uw visitekaartje.

Contact opnemen
Wilt u ringbanden bestellen? Maak dan een eigen account aan en plaats de ringbanden in uw online winkelwagen. Voor meer informatie over onze mappen of de bedrukkingsmogelijkheden kunt u het contactformulier invullen of bellen naar +31(0) 0183-502166. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.