Bij DE MAN – RINGBANDEN kunt u online diverse ringmappen bestellen. Wij kunnen onze 2-, 4- of 23-ringsmappen met of zonder bedrukking leveren.

Ringmappen bestellen bij DE MAN – RINGBANDEN
DE MAN – RINGBANDEN biedt een ruim assortiment mappen, ringbanden en allerlei andere aanverwante producten. Wij kunnen al onze artikelen in diverse soorten, kleuren en maten leveren. Ook kunt u ervoor kiezen om de producten te voorzien van een eigen ontwerp. De klant die iets bijzonders wenst, is bij ons méér dan koning! U kunt bij ons ringmappen bestellen met een 2-, 4- of 23-rings mechaniek, zowel in kleine als in grote oplagen. Deze mappen zijn verkrijgbaar in de standaardkleuren zwart, wit, rood, blauw en groen. Tegen een meerprijs zijn ook diverse andere kleuren leverbaar. In ons assortiment vindt u onder andere:

  • Ordners
  • Tabbladen
  • Showtassen

Contact opnemen of een offerte aanvragen
Met uw eigen account kunt u eenvoudig online ringmappen bestellen. Heeft u speciale wensen met betrekking tot de bedrukking of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31(0) 0183-502166 of door het contactformulier in te vullen. U kunt ook direct een offerte aanvragen.